1. Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής
Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση αποστολής που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας. Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία courier και τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Το www.eliasepiphaniou.com δεν φέρει καμιά ευθύνη για τροποποιήσεις των χρόνων αυτών ή για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται σε τρίτους ή σε λόγους ανωτέρας βίας.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, υπό τα νέα δεδομένα, και σε νέο χρονικό διάστημα.
Το www.eliasepiphaniou.com διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές αποστολής που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται στην εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής αν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία.
Σε περίπτωση όπου το βάρος της παραγγελίας ή οι διαστάσεις του δέματος υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια, διατηρούμε το δικαίωμα να χωρίσουμε την αποστολή σε μικρότερα δέματα.
Σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας παραλαβής εκ μέρους σας, επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τη ζημιά που τυχόν θα έχουμε υποστεί. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν στο www.eliasepiphaniou.com λόγω εσφαλμένης διεύθυνσης, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Οι παραγγελίες θα παραδίδονται μετά από συνεννόηση με την εταιρεία courier.
Στην περίπτωση που η περιοχή παράδοσης δεν καλύπτεται από την εταιρεία courier, η αποστολή θα γίνει με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και o χρήστης θα παραλάβει την παραγγελία του από το Ταχυδρομείο της περιοχής του.

 

*Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές, παρακαλούμε δείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο στον ιστότοπο της εταιρείας courier για την κατηγοριοποίησή τους: https://www.acscourier.net/el/search-location

Περιοχή D1 € 9.10           /          Περιοχή D2 € 15.30           /       Περιοχή D3 € 45.80

 

Κατηγοριοποίηση χωρών/ζωνών (εδώ)

2. Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:
1) μετά από παραλαβή διαφορετικού προϊόντος από αυτό της υποβληθείσας παραγγελίας λόγω λάθους μας
2) μετά από την παραλαβή ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος.
Εφ’ όσον συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος, αυτή χρειάζεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 20 ημερών από την παραλαβή του πάντα σε συνεννόηση με την εταιρεία μας, κατόπιν επικοινωνίας στο epiphanioue@cytanet.com.cy με την ένδειξη στο πεδίο του θέματος «Επιστροφή προϊόντος» και αναφέροντας στον αριθμό της παραγγελίας.
Η παραλαβή της επιστροφής θα γίνει δεκτή από την εταιρεία, όταν εκτός των ανωτέρω, ισχύουν και οι παρακάτω όροι:
1) το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλές πακέτο μαζί με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.
2) η αποστολή του δέματος να γίνεται με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν θα είναι δυνατή η προβλεπόμενη πίστωση.
3) το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές.
Η χρέωση των εξόδων αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.